mannencirkel najaar

Starts
Ends
Add to calendar:
Dit najaar is er opnieuw een mannencirkel

Een mannencirkel is een ondersteunende bijeenkomst voor mannen (max 12 mannen).

In onze maatschappij zijn er weinig plekken waar je als man terechtkan met je verhaal, je verlangens, je twijfels, je ervaringen in het leven en waar je echt gehoord en begrepen wordt. Hier stellen we ons evenwaardig op en krijgt ieder de ruimte om zijn eigen unieke verhaal te vertellen. We kijken naar ons man/mens zijn en wat dat voor ons betekent.

De natuur, het vuur, de aanwezigheid van andere mannen en de praatstok zorgen voor een unieke setting. Hier, back to nature, komen mannen tot hun ware zijn. Vuur is een krachtbron, veel mannen weten dit. Samen rond het vuur in de natuur verstillen, vertellen en luisteren naar de ander, zorgt dat we ons kunnen herkennen in de ander en dat we erkenning ontvangen.

We werken met de praatstok, zodat iedereen aan bod komt. Er wordt geen oordeel geveld over ieders verhaal. Hierdoor wordt de kans op erkenning en herkenning groot. Thema’s als verantwoordelijkheid, respect, seksualiteit, relaties, macht, onmacht, angst, vertrouwen, wantrouwen, rouwen, verdriet, eigenwaarde, zelfvertrouwen, ouderschap, kinderen, tieners, … zullen zeker aan bod komen.

Mannen van verschillende leeftijd, beroep, opvoeding, origine, geaardheid,… zijn welkom.

Het samenkomen met mannen geeft vooral ondersteuning in het dagelijks leven op alle niveaus.

Geen ervaring vereist.


De data zijn  19 september, 17 oktober, 14 november, 12 december (1 donderdagavond in de maand)  telkens van 20u tot 22u

De cirkels gaan door in het Wildernest Bos (parkeren aan merkenveldweg 15, Zedelgem)

Kostprijs: 80 €

De cirkel zal geleid worden door Henk